News | Amazon.nl stelt zich open voor partners op de Nederlandse markt

Amazon.nl stelt zich open voor partners op de Nederlandse markt

Amazon.nl is on! Het is vanaf vandaag mogelijk om je aan te melden als partner van Amazon op services.amazon.nl. ‘Vandaag kondigen we aan dat we dit jaar miljoenen fysieke producten introduceren op Amazon.nl, waardoor we onze Nederlandse klanten een prachtig assortiment kunnen aanbieden’, zo sprak Roeland Donker, Amazons country manager Benelux op Twinkle.

Het platform wil dit jaar al miljoenen producten gaan aanbieden op de Nederlandse markt via het platform op Amazon.nl. Op dit platform werden al boeken verkocht, maar nu wordt er uitgebreid naar naar 21 andere categorieën. Ondanks deze grote ontwikkeling is het nog niet duidelijk wanneer Amazon.nl exact live gaat met deze aanvullende categorieën. Opvallend is dat Amazon ook inzet op de categorie fashion. Onlangs werd bekend dat bol.com binnen een aantal weken ook live zal gaan met een fashion platform.

bron: https://services.amazon.nl/

Beginnen met Verkopen? Je kunt je aanmelden voor €39,- ex BTW per maand (professioneel). Met een klein aantal producten (<40) kun je je registreren als individuele verkoper (Basic), hier betaal je 99 cent per verkocht product. 

Geschreven door

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.