Marketplace Advertising

Vindbaarheid en zichtbaarheid, daar draait het om op marketplaces. Gesponsorde posities geven hier grip op en daar is een slimme advertising strategie voor nodig. Samen richten we jouw advertenties van A tot Z in, van conversie-campagnes tot branding.

Zichtbaarheid is geen vanzelfsprekendheid. Daarom bieden bijna alle marketplaces zoals Amazon of Bol.com de mogelijkheid om te adverteren: je betaalt om jouw producten prominent onder de aandacht te brengen bij een zeer relevante doelgroep. Dé manier om snel en rendabel de juiste consument te bereiken en zo jouw omzet te laten groeien, mits je een slimme en uitgekiende advertising strategie inricht.

Adverteren op marketplaces heeft grote voordelen

Dankzij advertising zijn jouw producten optimaal zichtbaar op marketplaces. Wat het je óók oplevert, is waardevolle data die precies vertelt waar jouw (potentiële) consumenten op zoeken. Daarmee kun je specifieke zoekwoorden, demografische kenmerken of consumentenbehoeftes selecteren waar je met jouw producten bovenaan wilt staan; dé kans op gigantisch verkoopsucces.

Advertising helpt ook de groei van jouw organische (niet-gesponsorde) verkoop. Door meer te verkopen, stijgen jouw producten in de zoekmachines van marketplaces. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Zo helpen wij met marketplace advertising

Zoekwoorden? Doelgroepen? Rendement? Wij snappen dat succesvolle marketplace advertising om specifieke kennis vraagt. Daarom helpen wij, door samen een slimme strategie uit te werken en zo direct resultaat te garanderen. Wij brengen structuur aan, sturen op data, optimaliseren continu en ontwerpen zowel conversie-campagnes als branding campagnes. Marketplace advertising is namelijk meer dan alleen jouw verkoopcijfers opblazen; door bijvoorbeeld Sponsored Brands Ads in te zetten positioneren we ook jouw merk.

Marketplace advertising platforms

Als je optimaal zichtbaar wilt zijn op marketplaces, is adverteren een slimme keuze. Zowel Amazon als Bol.com bieden de mogelijkheid om te adverteren, waardoor jouw producten prominenter onder de aandacht komen bij een relevante doelgroep. Wil je meer weten over adverteren op Amazon? Bekijk dan eens de Amazon advertising pagina. En voor meer informatie over adverteren op Bol.com kun je terecht op de Bol.com advertising pagina. Door een slimme advertising strategie in te zetten, kun je snel de juiste consumenten bereiken en zo jouw omzet laten groeien. Samen met ons kun je jouw advertenties van A tot Z inrichten, van conversie-campagnes tot branding.

Adverteren niet rendabel?
Leg je kwestie voor aan een van onze specialisten.
Adverteren niet rendabel?
Leg je kwestie voor aan een van onze specialisten.
Nieuws