Onze diensten zijn amazin

Het lijkt misschien geen hogere wiskunde om je producten op marketplaces aan te bieden.

Maar neem van ons aan: er is op alle fronten kennis nodig voor een écht succesvolle strategie. Of dat nou onboarding, advertising, listing optimization, design, branding of content is. Wij hebben precies die kennis in huis om samen serieuze business te maken op de vele verschillende marketplaces.

De keuze is reuze Giga

1. Marketplace Strategie
Alles begint met een strategisch plan. Een winnend concept om marketplaces onderdeel te maken van jouw organisatie-strategie. Welke positionering past bij jouw identiteit en welke marketplaces hebben de meeste potentie?
2. Marketplace Onboarding
Een compleet ingericht verkopersaccount is bepalend voor een succesvolle start. Wij regelen het voor je. Klaarzetten, inrichten, koppelen en alles wat daarna komt. Zodat jij snel, maar goed voorbereid kunt starten met verkopen.
3. Listing Optimization
Marketplaces zijn zoekmachines op zich, met slimme algoritmes die het juiste product aan de juiste consument tonen. Een uitgekiende listing optimization strategie is dus de basis om organisch verkopen te realiseren en succesvol te worden.
4. Marketplace Advertising
Vindbaarheid en zichtbaarheid, daar draait het om op marketplaces. Gesponsorde posities geven hier grip op en daar is een slimme advertising strategie voor nodig. Samen richten we jouw advertenties van A tot Z in, van conversie-campagnes tot branding.
5. Potentiescan
Hoe? Wie? Wat? Waar? Wanneer? Begrijpelijke vragen als je op het punt staat de meerwaarde van marketplaces voor jouw organisatie te ontdekken. Hoe prettig is het als die vragen vooraf al beantwoord worden? Daarom hebben wij de gratis potentiescan ontworpen.

Vragen over bol.com of
Amazon?

Leg ze gerust aan ons voor.

Start vandaag

Na een kennismaking van 30 minuten weten wij precies hoe marketplaces optimaal bij jouw ambities passen. Daarvoor hebben wij de mix van vakkennis, techniek, creativiteit en innovatie in huis. Alles onder één dak. Even contacten?

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag op weg!