Amazin people

Eigenlijk vinden we wat we doen gewoon ont-zet-tend leuk. En daarom bijten we ons graag vast in jouw ambities op marketplaces. In jouw potentie, jouw strategie, jouw aanbod, jouw data.

Wie wij zijn? Een team dat bij elkaar opgeteld alle technieken van het vak beheerst. Nieuwsgierig, technisch, creatief en – deze is op eigen titel – ontzettend prettig om mee samen te werken. Wij geloven oprecht dat we een mooiere en vooral leukere wereld creëren als we onze mensen, onze klanten en de maatschappij de juiste aandacht geven. Marketplaces kennen voor ons geen geheimen en onze combinatie van skills benutten we graag om jouw avontuur op marketplaces tot een succes te maken.

1. Betrokken & transparant

In onze samenwerkingen staat partnership centraal. Samen werken we aan glasheldere doelstellingen, met jouw kennis van de markt en onze kennis van marketplaces.

2. Strategisch & operationeel

Torenhoge ambities waarmaken begint met een slim strategisch plan. En de kunde om dat plan ook tot uitvoer te brengen is misschien wel net zo belangrijk.

3. De beste specialisten

Alleen de beste marketplace specialisten werken aan jouw accounts. Van commerciële strategen tot ervaren marketplace consultants. Voor jou stellen we een Amazin team samen.

4. Focus op lange termijn

Marketplace business is er niet één voor alleen vandaag en morgen. Daarom werken we met business-cases om de potentie op lange termijn te definiëren en structureel te verzilveren.

Onze klanten

Vacatures