Marketplace Onboarding

Succesvolle verkoop begint met een goed ingericht verkopersaccount. Wij regelen het voor je. Klaarzetten, inrichten, koppelen en alles wat daarna komt. Zodat jij razendsnel kunt starten met verkopen.

Op de grote marketplaces als Amazon of Bol.com heb jij als merk, producent of retailer toegang tot een wereldwijd publiek. Een nieuwe (internationale) afzetmarkt, zonder de noodzaak van investeringen in eigen (nieuwe) verkoopkanalen. Maar dat publiek bereik je niet zomaar. Verkopen begint met het aanmaken en inrichten van jouw verkopersaccount. Wij helpen daarbij, zodat jij binnen no-time bent gestart.

Productaanbod onboarden

Of je nou 10 of 10.000 SKU’s verkoopt, ze moeten allemaal aan de juiste voorwaarden voldoen. Wij verzorgen deze onboarding zodat ze op de juiste manier worden aangeboden, snel online komen én goed vindbaar zijn voor de consument.

Integratie met systemen

Zodra jouw producten online zijn, zijn we nog niet klaar. Het is minstens zo belangrijk dat jouw productaanbod altijd up-to-date is. Een marketplace integrator is daarvoor de oplossing. Productfeeds, voorraad- en prijssynchronisaties, order- en retourmanagement zijn daarmee gecentraliseerd en geautomatiseerd. Of je nou werkt met een e-commerce systeem als WooCommerce of jouw shop direct wilt koppelen met PIM of ERP systemen; samen met onze partners vinden we een oplossing op maat die perfect bij jouw merk, aanbod, uitdagingen en ambities past.

Probleemloos live?
Wij kijken graag met je mee.
Probleemloos live?
Wij kijken graag met je mee.
Nieuws