Zo helpt Amazin

Je producten op marketplaces aanbieden is geen hogere wiskunde. Maar dit succesvol in je digitale strategie in te passen, daar is absolute kennis voor nodig. Wij helpen bedrijven met serieuze ambities om serieuze business te maken met marketplaces. Met de juiste optimalisaties en altijd op maat.

1. ‘Amazin Launch Control’

Tijdens de gratis intake kijken we samen naar de marketplaces die het beste passen bij jouw product(en) en bepalen we de juiste strategie.

2. Marketplace onboarding

Onboarding, oftewel: klaarzetten, inrichten, koppelen, regelen en alles wat komt kijken bij het opzetten van jouw marketplace account. 

3. Listingoptimalisaties – SEO & Content

Marketplaces zijn zoekmachines op zich. Dat betekent dat SEO de basis vormt voor het realiseren van organische verkopen. Continue optimalisatie is de sleutel.  

4. Adverteren op marketplaces

Gesponsorde posities geven grip op vindbaarheid en zichtbaarheid. Adverteren is bovenal de ideale manier om verkopen te stimuleren en is wat ons betreft een onmisbare factor binnen je strategie.

5. Marketplace design: Storefronts, Ads & Enhanced brand content (a+)

Registreer je merk en unlock tal van mogelijkheden om deze goed te positioneren. Met creatieve specialisten ontwikkelen we storefronts en enhanced brand content om jouw merk lading te geven.

6. Taal is zegmaar echt ons ding

Hii ni wazi kabisa, toch? Precies! Daarom is content aanbieden in de juiste taal extreem belangrijk. Ons uitgangspunt: vlugge vertalingen als het kan, native vertalingen als het moet.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.