Marketplace Onboarding​

Met behulp van marketplaces heb jij als merk, producent of retailer toegang tot een wereldwijd publiek. Zonder de noodzaak van investeringen in eigen (nieuwe) verkoopkanalen krijg je via bijvoorbeeld Amazon of Bol.com toegang tot nieuwe (internationale) afzetmarkten. Verkopen begint met het aanmaken en inrichten van jouw Sellercentral account of verkopersaccount. Amazin helpt je op weg en verzorgt de basis voor een succesvolle lancering op marketplaces. Lees hier over het marketplace onboarding proces. 

Start binnen no-time met verkopen op marketplaces

Bij de inrichting van een verkopersaccount op bijvoorbeeld Amazon of Bol.com komt meer kijken dan je denkt. Een marketplace specialist van Amazin helpt bij een succesvolle onboarding, zo kan er binnen no-time gestart worden met verkopen.

Account inrichten

Bij de inrichting van een verkopersaccount op bijvoorbeeld Amazon of Bol.com komt meer kijken dan je denkt. Een marketplace specialist van Amazin helpt bij een succesvolle onboarding, zo kan er binnen no-time gestart worden met verkopen. Waar wij bij helpen.

marketplace onboarding

Integreren met systemen

Het is erg belangrijk om er voor te zorgen dat het productaanbod altijd up-to-date is, daarom is het aan te raden om met behulp van een marketplace integrator. Op die manier zijn productfeeds, voorraad- en prijssynchronisaties, order- en retourmanagement gecentraliseerd en geautomatiseerd. Of je nu werkt met een e-commerce systeem als WooCommerce of je shop direct wil koppelen met PIM of ERP systemen; wij zorgen samen met onze partners altijd voor een oplossing dat het beste past bij jouw specifieke uitdaging.

Productaanbod onboarden

Of er nou 10 of 10.000 SKU’s verkocht gaan worden, in de basis moeten deze allemaal aan de juiste voorwaarden voldoen. Wij zorgen dat jouw producten op de juiste manier aangeboden worden, zodat ze snel online komen én het aanbod goed vindbaar is voor de consument.

Meer weten over marketplace onboarding?

Kom je er nou niet helemaal uit? Wij helpen je graag op weg en kijken graag even mee! Neem vandaag nog contact met ons op.

Doe de gratis potentiescan! ​

Wij helpen bedrijven succesvol verkopen op marketplaces, kunnen wij jou ook helpen?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.