Wat zijn Amazon sponsored products? | Amazon Advertising

Met behulp van Amazon sponsored products advertenties breng je jouw producten onder de aandacht van gebruikers op het moment dat zij op zoek zoek zijn. Sponsored products helpen jou snel te verkopen op marketplaces.

Amazon Sponsored Product Advertenties

De kosten voor de inzet van Amazon sponsored products advertenties zijn volledig zelf te bepalen, bepaal zelf je budget en wat je bereidt bent om voor een klik op een advertentie bent te betalen. Dit gaat op basis van CPC (kosten per klik) instelling, dus er worden alleen kosten in rekening gebracht op het moment dat er klanten op een advertentie klikken.

Met Sponsored Product Ads toon je jouw producten in de zoekresultaten en op productpagina’s op het moment dat er specifiek naar gezocht wordt. Met een een juist strategie en door ervoor te zorgen dat jouw advertenties getoond worden op het moment dat gebruikers opzoek zijn naar jouw productaanbod, vergroot de kans op een aankoop.

Op de website van Amazon Advertising lees je meer over waarom en wanneer je gebruik moet maken van gesponsorde producten. Kom je er niet helemaal uit? Amazin helpt je graag verder.

Geschreven door

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.