Adverteren op marketplaces

Behaal optimaal resultaat door jouw aanbod met advertenties onder de aandacht van consumenten te brengen. Op de bekende marketplaces, waaronder Bol.com en Amazon is het mogelijk om als verkoper te adverteren; zo zorg je ervoor dat je producten onder de aandacht van een zeer relevante doelgroep komt. Lees hier alles over adverteren op marketplaces. 

Hoe helpen wij met marketplace advertising?

Adverteren via marketplaces kan lastig zijn. Hoe begin je bijvoorbeeld met adverteren op Amazon? Welke zoekwoorden gebruikt je doelgroep? En op welke manier krijg je het meeste rendement uit je campagnes? Dit zijn veelgehoorde vragen die wij krijgen.

Wij helpen je graag door voor jouw bedrijf een succesvolle advertising strategie uit te werken. Op een gestructureerde manier en sturend op data optimaliseren wij de advertentiecampagnes. Op deze manier maken wij succesvolle rendabele campagnes om de verkopen te verhogen.

Voordelen van adverteren op marketplaces

De inzet van advertising via marketplaces zorgt ervoor dat producten een optimale zichtbaarheid krijgen op marketplaces. Zo is het mogelijk om op specifieke zoekwoorden producten bovenaan de resultaten binnen een marketplace te laten komen. Hiermee wordt de kans vergroot op verkopen en geeft de data meer inzicht in waar bezoekers op zoeken.

Daarnaast helpt advertising de groei van de organische resultaten. Door meer verkopen stijgen de producten in de zoekmachines van marketplaces, hierdoor snijdt het mes dus aan twee kanten.

Van conversie-campagnes tot branding

Van resultaat gedreven campagnes tot het neerzetten van een merk of nieuw product. Marketplaces advertising is breder dan alleen extra verkopen genereren. Door de inzet van bijvoorbeeld Sponsored Brands Ads via Amazon, kunnen wij bedrijven helpen meer bekendheid te genereren voor hun merk. Een nieuw product lanceren?

Hoe werken sponsored brands ads precies?

Wij denken graag mee en helpen de doelgroep te bereiken via marketplaces. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van marketplace advertising om op die manier het aantal verkopen te verhogen.

Waarom starten met adverteren op marketplaces?

Bereik nieuwe doelgroepen op een snelle en rendabele manier door middel van marketplace advertising. Wij laten je visibility groeien onder de juiste doelgroepen en laten hiermee jouw online omzet groeien.

Neem contact op

Wij helpen bedrijven succesvol adverteren op marketplaces, kunnen wij jou ook helpen? Neem contact op. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.